AquaSISports staat voor Silke en Ienke, twee zussen die een passie hebben voor sport en lesgeven. Daarnaast staat de naam ook voor water en sport.

Foto van Silke De Nie

Silke leerde tijdens haar sportopleiding veel bij omtrent lesgeven en coachen, daarnaast behaalde zij haar Multi Skillz Academy licentie. Zij is al enkele jaren actief als trainer in de turnkring van Geraardsbergen. Zij heeft ook al enkele jaren ervaring als zwemlesgever. Silke streeft naar het correct aanleren van de verschillende zwemstijlen en wil daarnaast een motiverende coach zijn die er voor zorgt dat kinderen "plezier" beleven aan de sport- en zwemlessen.

Foto van Ienke De Nie

Ienke is student ergotherapie waarbij de passie voor sport er al jaren in zit. De jongste van de twee, die maar al te graag de stap wou zetten in het ondernemen en dit onder begeleiding van haar zus Silke. Bij Ienke ligt de focus op de ontwikkeling van het kind, ieder kind heeft namelijk aangepaste begeleiding nodig. Iedereen is verschillend en uniek op zijn manier. Door haar opleiding streeft ze er naar om elk kind gelijke kansen te bieden. Elke onderneming die ze nog in de toekomst zullen nemen zal voor iedereen toegankelijk zijn.